loader

FILME Logo

Iancu Jianu Zapciul

Iancu Jianu Zapciul

sâmbătă, 20 aprilie 2024
ora 23:10

România, 1981

Regia: Dinu Cocea Cu: Adrian Pintea, Radu Beligan, Stela Furcovici, Ioana Ciomârtan, Mihai Mereuţă Aventuri . Ţara Românească, începutul secolului al XIX-lea. Iancu, fiu de boier, slujeşte cinstit domnia ca ...

 Iancu Jianu haiducul

Iancu Jianu haiducul

sâmbătă, 27 aprilie 2024
ora 23:10

România, 1981

Regia: Dinu Cocea Cu: Adrian Pintea, Cornel Coman, Emanoil Petruţ, Stela Furcovici Aventuri. Ţara Românească, începutul secolului al XIX-lea. Iancu Jianu se alătură haiducului Mereanu şi începe lupta pentru ...

22:00 Destine ca-n filme

*Maria Dănilă-"Spre acoperisul lumii"

Pe Maria Dănilă nu o opreste nimic. Nici avalanse, nici furtuni, nici căzături, nici degerături, nici imobilizările la pat, cu perioadele lungi de recuperare si pericolele cunoscute, sau necunoscute, ale muntelui.

Merge cu hotărâre înainte, mereu înainte, mereu în sus. În viteză de formula 1ș, spre acoperisul lumii, pentru că următoarea destinatie este Vârful Everest!

*Dr Horatiu Moldovan-"Performantă pentru viată"

Destinul a făcut ca alegerea specializării de chirurgie cardiovasculară să fie făcută la vârsta de 9 ani, după întâlnirea sa cu primul român operat pe cord deschis de către renumitul profesor Christiaan Barnard.

Cu acest model în viată, după zeci de ani de activitate în blocul operator șsi la catedră, a devenit ilustru profesor universitar doctor Horatiu Moldovan.

Prezintă Iuliana Marciuc

Redactor Dana Ilie

Realizatori Silvia Ionescu şi Constantin Lupescu

Producător Iuliana Marciuc

22:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 

#tvri