loader
Foto

Domestic

România, 2012

sâmbătă, 09 aprilie 2022
ora 23:00

 

 

Regia: Adrian Sitaru

Cu: Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Sergiu Costache

Comedie

O poveste despre oameni obișnuiți și animalele alături de care își trăiesc viața. Un iepure, o găină, o pisică, un câine și un porumbel trec prin viața personajelor principale, influențându-le evoluția. Filmul urmărește povestea a trei personaje principale - Domnul Lazăr (48 de ani, profesor și președintele asociației de locatari a blocului său), Domnul Mihăeș (40 de ani, taximetrist) și Toni (un tip de 25 de ani) - și a animalelor lor, toți forțați să locuiască împreună.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15).

6:20 Românii universali

*Florin Lascău

O nouă personalitate pe care Cristian Tabără o propune este primul ne-japonez devenit Shidoin. Il descoperim pe judoka Florin Lascău, un om impresionant pe multe paliere. Faptul că prima dată în istorie japonezii au acordat acest titlu important unui judoka străin-el este un român din Oradea-este o poveste care merită toată atenția. De aceea, Cristi Tabără a ales să îl prezinte pe Florin Lascău, omul care a ales calea blândeții-căci așa se traduce judo-ul. Director de arbitraj al Federaţiei Internaţionale de Judo și profesor la Academia Mondială de Judo,

Florin Lascău este omul a cărui viață se petrece în toată lumea. Spune că însumat stă doar vreo 100 de zile din an acasă cu familia, majoritatea timpului fiind pe drumuri, la competiții și conferințe.

Realizator şi prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

6:55 Imnul României

 

#tvri