loader
Foto

Divorţ din dragoste

România, 1991

duminică, 04 iunie 2023
ora 20:00

 

 

Regia: Andrei Blaier

Cu: Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu, Gheorghe Dinică

*Comedie. După căsătorie, Angela şi Dan constată cu stupoare că intimitatea le este invadată de străini, printr-un ordin absurd al Spaţiului Locativ, care cere ca proaspătul cuplu să cedeze o cameră din apartament în folosul unei persoane necunoscute. Singura soluţie pentru a rămâne singuri în propria lor casă este... divorţul. Însă în luptele de la tribunal, divorţul ia o întorsătură neaşteptată.

* 1992 - Costinești - Premiul pentru cel mai bun rol masculin - Horaţiu Mălăele

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI  (12 ).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

 

16:45 Cu ai mei

*Editia 3

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

17:30 Românii universali (R)

*Florin Lascău

O nouă personalitate pe care Cristian Tabără o propune este primul ne-japonez devenit Shidoin. Il descoperim pe judoka Florin Lascău, un om impresionant pe multe paliere. Faptul că prima dată în istorie japonezii au acordat acest titlu important unui judoka străin-el este un român din Oradea-este o poveste care merită toată atenția. De aceea, Cristi Tabără a ales să îl prezinte pe Florin Lascău, omul care a ales calea blândeții-căci așa se traduce judo-ul. Director de arbitraj al Federaţiei Internaţionale de Judo și profesor la Academia Mondială de Judo, Florin Lascău este omul a cărui viață se petrece în toată lumea. Spune că însumat stă doar vreo 100 de zile din an acasă cu familia, majoritatea timpului fiind pe drumuri, la competiții și conferințe.

Realizator şi prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

(Reluare)

 

#tvri