loader
Foto

Felicia Hechmann-între strădanie şi împlinire, miercuri la “Lumea şi noi”

Miercuri, 4 februarie, de la ora 20.30, la TVR Internaţional aţi putut descoperi povestea unei plecări în ţara celor mai fericiţi oameni.

 

Lumea şi noi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Unii spun că Danemarca este ţara cu cel mai fericit popor din lume. Felicia Hechmann a plecat din România, în urmă cu 15 ani, ca să verifice acest  lucru şi s-a stabilit definitiv acolo.

Astăzi are o carieră în plină ascensiune, o familie iubitoare, dorinţa şi priceperea de a-i ajuta pe românii care vor să-şi facă un rost în patria Micii Sirene. Pentru că, fiind jurist, cunoaşte legislaţia daneză.

Un portret de Dana Ioniţă.

Un nou sezon "Lumea şi noi", din 6 octombrie 2014! Fii mândru de românii pe care ţi-i prezintă TVR Internaţional!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

16:45 Cu ai mei

*Editia 3

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

17:30 Românii universali (R)

*Florin Lascău

O nouă personalitate pe care Cristian Tabără o propune este primul ne-japonez devenit Shidoin. Il descoperim pe judoka Florin Lascău, un om impresionant pe multe paliere. Faptul că prima dată în istorie japonezii au acordat acest titlu important unui judoka străin-el este un român din Oradea-este o poveste care merită toată atenția. De aceea, Cristi Tabără a ales să îl prezinte pe Florin Lascău, omul care a ales calea blândeții-căci așa se traduce judo-ul. Director de arbitraj al Federaţiei Internaţionale de Judo și profesor la Academia Mondială de Judo, Florin Lascău este omul a cărui viață se petrece în toată lumea. Spune că însumat stă doar vreo 100 de zile din an acasă cu familia, majoritatea timpului fiind pe drumuri, la competiții și conferințe.

Realizator şi prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri