loader
Foto

Evoluţiile social-politice din Moldova, pe agenda “Orizont European”

Joi, 19 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, Miruna Munteanu a analizat, împreună cu invitaţii săi, ultimele evoluţii de pe scena politică de la Chişinău.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Alături de invitaţii săi, moderatoarea abordează subiectele la zi de peste Prut: criza economică, socială şi politică, provocată de demiterea guvernului şi consecinţele acesteia asupra cetăţenilor Republicii Moldova.

Care sunt căile de depăşire a impasului politic şi de acordare a unei noi şanse Republicii Moldova?

La această întrebare caută răspunsuri invitaţii ediţiei: Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României şi Victor Ciobanu, analist politic la Chişinău.

Ediţia este duplex Bucureşti-Chişinău şi se difuzează şi pe TVR Internaţional vineri, 20 noiembrie, de la ora 10.00.

**

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

17:30 Românii universali (R)

*Florin Lascău

O nouă personalitate pe care Cristian Tabără o propune este primul ne-japonez devenit Shidoin. Il descoperim pe judoka Florin Lascău, un om impresionant pe multe paliere. Faptul că prima dată în istorie japonezii au acordat acest titlu important unui judoka străin-el este un român din Oradea-este o poveste care merită toată atenția. De aceea, Cristi Tabără a ales să îl prezinte pe Florin Lascău, omul care a ales calea blândeții-căci așa se traduce judo-ul. Director de arbitraj al Federaţiei Internaţionale de Judo și profesor la Academia Mondială de Judo, Florin Lascău este omul a cărui viață se petrece în toată lumea. Spune că însumat stă doar vreo 100 de zile din an acasă cu familia, majoritatea timpului fiind pe drumuri, la competiții și conferințe.

Realizator şi prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

(Reluare)

18:00 Care pe care

*Ediţia 5

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri