loader
Foto

Galerie foto

Ester Peony revine în platoul Galelor Eurovision!

Carmen Târnoveanu se întâlnește, vineri, 3 mai, de la ora 21.30, în direct, la TVRi, cu Ester Peony, care va fi însoțită de aproape toată echipa artistică a României la Eurovision.

 

Carmen Târnoveanu
Destinaţia Tel Aviv

În mai puțin de două săptămâni, mai exact, joi, 16 mai, Ester Peony urcă pe scena Eurovision 2019, reprezentând România în cea de-a doua semifinală.

Să fiți lângă mine! Am nevoie de voi. Votati România la Eurovision! Acesta este mesajul pe care Ester îl trimite către toți românii de peste granițe. Cu atât mai mult cu cât, acum, numai votul românilor din diaspora contează. Spre Destinația Tel Aviv care este tot mai aproape de Ester Peony, pornim, în această seară, împreună cu Nicola și Cezar Oatu care, fără îndoială, vor împărtăși cu Ester cele mai frumoase momente trăite pe scena Eurovision în 2003, respectiv 2013, ca reprezentanți ai României în Concursul Internațional Eurovision.

Și vineri seara, fără îndoială, cele mai emoționante momente pentru Ester vor fi cele în care se va întâlni cu românii din străinătate, care abia așteaptă să o salute și să îi transmită mesaje de încurajare și susținere. E clar, împreună urcăm România pe scenă! Hai, Ester! Hai, România!

Din 5 aprilie 2019, TVR Internaţional prezintă Galale de susţinere a României la Eurovision în care ne bucurăm să fim alături de artişti, vedete, nume sonore din diverse domenii de activitate, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, pentru a face echipă pentru România. Împreună cu noi, cei de-acasă, sunt şi românii din străinătate, al căror vot este foarte important pentru Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision.

(w882) Ester Peon

(w882) Ester Peon

12:00 Articolul VII (R)

* Migraţia medicilor şi motivele intenţiei de a pleca în străinătate. Deficitul de personal din sănătate. România-hub universitar important în domeniul învăţământului medical pentru ţările din Occident. Şcoala medicală românească.

Invitaţi: Prof.univ. Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului Prof. univ. Diana Ionescu, Institutul Oncologic din Vancouver, Universitatea din British Columbia, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, Rector, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Moderator şi realizator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Iulia Popescu şi Mihaela Iamandei

(Reluare)

13:00 Universitaria

Pe vremuri, România era considerată grânarul Europei, o ţară eminamente agrară. Astăzi, când tehnologia a evoluat fantastic şi viaţa noastră arată cu totul altfel, nu putem să nu ne întoarcem la ceea ce înseamnă o viaţă sănătoasă şi în armonie cu natura. Despre agricultură, horticultură, silvicultură, biotehnologii şi multe altele, într-o ediţie specială, în două părţi, dedicată Universităţii de Agronomie şi Medicină Veterinară Bucureşti.

Jurnalisti Ana Maria Mindu si Gabriela Voinea

Jurnalist senior și prezentator Camelia Moise

Producator Larisa Avram

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri