loader
Foto

Ediţie specială „Ora Regelui”

„Rege – regat – regalitate”, o ediţie specială „Ora Regelui”, despre personalitatea Regelui Mihai I al României, sâmbătă, 9 decembrie, la TVR 1 şi TVR Moldova, de la ora 15.00 şi pe TVR Internaţional, de la ora 16.00.

 

Ora Regelui

În acest sfârşit de săptămână, telespectatorii au putut urmări o ediţie specială, în direct, a emisiunii „Ora Regelui” dedicată personalităţii marcante a Majestăţii Sale Regele Mihai.

Dorina Florea şi Bogdan Şerban–Iancu, moderatorii ediţiei, au discutat cu eseistul şi diplomatul Theodor Paleologu şi scriitorul Dan Ciachir despre „Rege – regat – regalitate”.

„Ora Regelui”, o emisiune lansată de Televiziunea Română, în 2012, le-a oferit telespectatorilor şansa de a descoperi ce a însemnat monarhia pentru români şi cum a influenţat Familia Regală a României istoria ţării.

(w882) Regele Mih

Despre istorie, politică, spiritualitate, dar şi despre modelul care le-a lipsit românilor, la „Ora Regelui”, sâmbătă, 9 decembrie, pe TVR 1 şi TVR Moldova, de la ora 15.00 şi pe TVR Internaţional, de la ora 16.00.

@credit foto: Ioana Chiriţă, Mihai Covrig

23:00 Nocturne

*Invitată Cerasela Iosifescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

23:50 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri