loader
Foto

Ediție specială “Prețuiește Viața” de Revelion

Andreea Marin a pregătit pentru românii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani alături de TVR1 și Tvr Internațional, un program special încărcat de emoție și voie bună.

 

Andreea Marin

UPDATE: Ediția specială de Revelion a emisiunii “Prețuiește Viața” este disponibilă online pe TVR+

Prima parte;

A doua parte;

Marți, 31 decembrie, începând cu ora 20:30, platoul emisiunii Prețuiește Viața se deschide pentru a-și  primi oaspeții, iar Andreea, alături de Ramona Bădescu și Iuliana Tudor dau startul programului de Revelion.

Veți putea fi martorii unor povești fascinante de viață, veți cunoaște oameni speciali care, în ciuda tuturor piedicilor ivite în cale, nu au renunțat în a-și urma visul, veți reîntâlni o parte dintre oamenii talentați cărora la “Prețuiește Viața” li s-a întins o mâna de ajutor pentru a ajunge acolo unde și-au dorit.

Două doamne ale folclorului românesc, Irina Loghin și Daniela Condurache, vă vor încânta cu povești cu tâlc pline de umor, iar cântecele lor vă vor umple de bună dispoziție. O altă prezență specială, va fi cea a Alexandrinei Hristov, moldoveanca a cărei muzică este încarcată de emoție și sensibilitate.

Așadar vă așteptăm în locul în care am fost alături de dumneavoastră în fiecare duminică, în platoul “Prețuiește Viața”, pentru a vă bucura și a sărbători alături de Andreea Marin și invitații săi.

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

10:50 Smart Diaspora

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 

#tvri