loader
Foto

Echipa TVRi, premiată la Festivalul "Primăvara românească la Bruxelles"

Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional, şi întreaga echipă TVRi au fost distinși cu Premiul de Excelenţă pentru realizarea şi promovarea de emisiuni timp de trei ani, în parteneriat cu Radio-Televiziunea Arthis.

 

Distincţia pentru echipa TVR Internaţional a fost acordată la cea de-a XII-a ediţie a Festivalului de artă şi cultură “Primăvara românească la Bruxelles”.

(w882) P

(w882) P

Cel mai mare festival al românilor din Belgia este un eveniment dedicat culturii şi tradiţiilor româneşti, bogăţiei şi frumuseţii patrimoniului autohton, promovării imaginii României ca stat membru al Uniunii Europene.

(w882) P

Evenimentul a fost organizat de Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română şi susţinut de Primăria din Bruxelles, precum şi de europarlamentarul Victor Negrescu.

(w882) p

La această ediţie, invitaţi speciali au fost reprezentanţi ai judeţelor Dâmboviţa şi Prahova.

(w882) P

10:45 Vedeta familiei

Sezonul campionilor

Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:00 Sâmbătă cu Albertina

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film & teatru, muzică & festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă.

Prezintă Albertina Ionescu

Producător George Tudor

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri