loader
Foto

E sărbătoare, e Crăciun la Dăruiește Românie!

Vineri, 27 decembrie, de la ora 21.30, Carmen T â rnoveanu v-a invitat la TVR Internațional , pentru a trăi împreună, de aici, din România și de mai departe de granițe, bucuria sărbătorilor.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Suntem o familie simplă, cu bucurii firești pe care le prețuim, le împărtășim și, dacă alegeți să fiți lângă noi, vineri, în a treia zi de Crăciun, sunt sigură că veți găsi o bucățică dintr-un acasă de acum sau de altădată, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Ca de fiecare dată, la Dăruieste Românie!, spectacolul a fost cel care a dominat seara, cu mențiunea că, de aceasta dată, energia ultimei zile de Crăciun ne-a transportat într-un timp al bucuriilor simple pe care le trăiam încă din copilarie.

Pentru mine Crăciunul a însemnat tot timpul familie. Familia este zidul cel mai puternic de care mă spirijin și când sunt fericită și când am nevoie de ajutor, mărturișeste Nico.

(w882)

Despre ritualul sărbătorilor românești, Laura Bretan a aflat doar din poveștile părinților, însă acum, de sărbători, a fost în România și a trăit bucuria Crăciunului.

(w882)

Pentru Eden Loren și Olivier Keye, două voci extraordinare care, alături de Laura Bretan vă oferă în perioada sărbătorilor concerte speciale, a dărui Românie chiar a fost o provocare.

(w882)

În a treia zi de Crăciun, la TVR Internațional, de la ora 21:30, gazda emisiunii Dăruiește României!, Carmen Târnoveanu, a petrecut împreună cu Nico, Marius Bălan, Laura Bretan, Bogdan Mihai, Eden Loren, Olivier Keye, Concertino, Paul Lungu și Meloritim.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Program de difuzare:

TVR Internațional: vineri, 27 decembrie, ora 21:30; sâmbătă, 28 decembrie, ora 4:30; luni, 30 decembrie, ora 15.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, 28 decembrie, ora 18:30; duminică, 29 decembrie, ora 4:00 (ora României).

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri