loader
Foto

Drumul Succesului îi duce pe tinerii români de succes în lumea întreaga pe TVR i

După un sezon reuşit pe TVR 2 şi ecouri pozitive din partea publicului telespectator, emisiunea Drumul Succesului a intrat de miercuri, 22 ianuarie, de la ora 12.30, pe TVR Internaţional.

 

Ema Pendiuc
Drumul succesului

UPDATE: Ediţia de miercuri, 22 ianuarie, a emisiunii  "Drumul Succesului" este disponibilă online pe TVR+

Astfel, oamenii din lumea întreagă şi românii din toate colţurile planetei vor avea ocazia să îi cunoască pe tinerii români cu rezultate remarcabile, din diferite domenii.

De la olimpicul astrofizician cu talent de actor, la balerina premiată de ruşi, americani şi englezi; de la voluntarul de profesie, până la inventatorul de roboţi subacvatici; de la scenograful român al filmelor americane, până la reprezentanta României la ONU, de la învingătorul competiţiei de la NASA, până la antreprenorii sociali care au reînviat satul românesc, cu toţii sunt exemple demne de urmat, care şi-au propus să schimbe în bine viitorul lor şi al societăţii în care trăiesc.

„Este o mare bucurie şi mândrie să arătăm românilor de pretutindeni, prin exemple concrete, că şi acasă în România, se poate face treaba bună. Cei 13 tineri români cu rezultate de excepţie din diferite domenii, pe care ii prezentăm în 12 episoade în emisiunea Drumul Succesului sunt dovada de necontestat că realizarea celor mai îndrăzneţe vise nu depinde de locul în care te-ai născut sau de familia din care provii, ci de puterea ta interioară de a trece de toate obstacolele şi încrederea în forţele proprii”, spune Ema Pendiuc, moderatoarea emisiunii şi iniţiatoarei acestui proiect.

(w500) Ema Pendiu

Din ediţia de miercuri, 22 ianuarie, oamenii de pe tot mapamondul îl vor cunoaşte pe Ion Paladi, tânărul interpret de muzică populară care a reuşit să treacă dincolo de orice graniţă impusă de oameni prin glasul lui unic şi cântecele de dor de ţară, neam şi părinţi. Este un tânăr în plină ascensiune care se bucură de aprecierea şi susţinerea maestrului Nicolae Botgros, directorul artistic al Orchestrei „Lăutarii”, împreună cu care tocmai s-a întors dintr-un turneu european, la Paris, Lisabona, Londra, Atena şi alte capitale europene unde trăiesc comunităţi mari de români.

***

Emisiunea Drumul succesului poate fi urmărită în fiecare miercuri, de la ora 12:30, pe Tvr Internaţional şi online, live şi înregistrat, pe TVR+.

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri