loader
Foto

Despre vizita lui Andrian Candu la Bucureşti, la “Orizont European”

Vineri, 17 iunie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi de la miezul nopţii, la TVR Internaţional, Miruna Munteanu şi invitaţii săi au discutat despre recentele evenimente din Republica Moldova.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Între 13 şi 16 iunie, preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu, a efectuat o vizită oficială în România, la Bucureşti, urmată de una la Bruxelles, în vederea reconfirmării sprijinului extern pentru Republica Moldova.

Vorbeşte Bucureştiul pe o singură voce când vine vorba despre Republica Moldova? Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a criticat dur decizia Guvernului de a amâna împrumutul de 150 de milioane de euro, a cărui primă tranşă ar putea fi, totuşi, livrată în câteva săptămâni - imediat după vizita delegatiei FMI la Chişinau. Acest sprijin, promis de Victor Ponta, nu a fost, însă, niciodată necondiţionat.

Cu ce mesaje se întoarce Candu de la Bucureşti şi Bruxelles? La această întrebare au răspuns invitaţii ediţiei Teodor Baconschi, diplomat, fost ministru de Externe al României, Iulian Chifu, președinte, Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning şi Vitalie Călugareanu, jurnalist, Chişinău.

Ediţia este duplex Bucureşti – Chişinău.

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:00 Telejurnal Moldova

Prezentator Vadim Cheptanaru

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

*Sport (montaj TVRi)

18:45 Fact or fake

*Emisiune de combatere a dezinformării

Prezentator Irina Bejenaru

Producător Mihaela Ursu

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri