loader
Foto

Despre turneul european al lui Andrian Candu, la "Punctul pe AZi"

Marţi, 14 iunie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi miercuri, 15 iunie, de la ora 9.00, la TVR Internaţional, Vitalie Guţu şi invitaţii săi au analizat ultimele evenimente de peste Prut.

 

Vitalie Guţu
Punctul pe AZi

Editia este disponibila online pe TVR+.

Prima oprire a turneului european al lui Andrian Candu a fost Bucureştiul. Şeful Parlamentului de la Chişinău s-a întâlnit cu preşedintele şi premierul României, dar şi cu reprezentanţi ai unor partide politice de peste Prut.

Candu este sigur că Republica Moldova e pe cale să îndeplinească toate condițiile impuse de România pentru deblocarea împrumutului de 150 de milioane de euro. Aceasta, dar şi alte declaraţii în exclusivitate pentru TVR MOLDOVA, marţi seara la “Punctul pe AZi”.

În a doua parte a emisiunii, vom vedea împreună cum au arătat cei şase ani de mandat ai ambasadorului României în Republica Moldova. Marius Lazurcă şi-a luat la revedere luni seara de la colaboratorii săi printr-un mesaj emoţionant, pe care vi-l prezentăm integral.

Invitații ediției sunt analistul politic Alexandra Can,  fostul viceministru de Externe și Integrării Europene, Valeriu Chiveri și directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române, Dan Dungaciu.

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 

#tvri