loader
Foto

Despre summitul de la Riga, luni la “Orizont European”

Luni, 25 mai, de la ora 21.00, la TVR Moldova şi a doua zi, în reluare, de la ora 10.00, la TVR Internaţional, Miruna Munteanu ia pulsul actualităţii de peste Prut, alături de invitaţii ediţiei.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În perioada 21-22 mai s-a desfăşurat cel de-al patrulea summit al Parteneriatului estic, la Riga, unde liderii UE s-au întâlnit cu reprezentanți ai partenerilor estici pentru a reconfirma importanța pe care UE o acordă Parteneriatului său estic, dar şi pentru a cultiva relații mai strânse, precum și diferențiate, cu partenerii săi.

Care sunt concluziile din Declaraţia Summitului şi care sunt pespectivele pentru Republica Moldova?

Un alt subiect pe agenda emisiunii este şi vizita premierului Victor Ponta la Chişinău, context în care România şi Moldova au semnat un Memorandum de interconectare a reţelelor de gaze.

Invitaţii ediţiei sunt Titus Corlăţean, consilier al primului ministru, fost ministru de externe, iar prin telefon Victoria Bucătaru, Director de Programe pentru  Integrare Europeana, Asociaţia Pentru Politică Externă, Chişinău.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:10 Ediţie limitată

Prezinta Marius Constantinescu Producător Bianca Sărăţeanu

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri