loader
Foto

Despre stres și renunțarea la fumat, la “Un doctor pentru dumneavoastră”

Săptămâna 24-27 noiembrie aduce, de luni până joi, de la ora 19.00, la TVR Internațional, invitați de marcă și teme la zi din actualitatea medicală.

 

Cei patru moderatori ai emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră” vă  așteaptă cu cele mai noi informații despre dermatita atopică la copii, emoții negative și stres, renunțarea la fumat și hepatite.

Iată care sunt invitații săptămânii!

Luni, 24 noiembrie

Irninis Miricioiu a avut-o invitată în studio pe dr. Viorica Gabrian, cu care a discutat despre dermatita atopică la copii.

(w882) Irninis Mi

Dermatita atopică afectează în mod caracteristic prima copilărie, dar poate debuta la toate grupele de vârstă. De exemplu, 60 % din cazuri apar înainte de primul an de viață și, până la 85% din cazuri, debutează până la 5 ani.

Se apreciază că 10- 20% dintre copii și 1-3 % dintre adulți suferă de dermatită atopică, iar prevalența bolii este în continuă creștere.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Marți, 25 noiembrie

Miruna Moraru vă aduce informații la zi despre renunțarea la fumat, de la invitata sa dr. Magdalena Ciobanu, medic primar pneumolog tabacolog, coordonatorul programului Stop Fumat.

(w882) Miruna Mor

Fumatul este cel mai cunoscut și acceptat viciu din societate, cu toate că afectează viețile  celor ce consumă țigări, cât și ale celor din jur. Mulți dintre consumatori gândesc și găsesc zeci de variante prin care să se lase de fumat, însă doar 2-3 dintre aceștia spun “stop” dintr-o dată și nu mai trag din vreo țigară.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Miercuri, 26 noiembrie

Ana Maria Ghiur discută cu dr. Ileana Marinescu, medic primar endocrinolog, despre emoțiile negative și stresul psihologic.

(w882) Ana Maria

Emoţiile puternice te pot îmbolnăvi. Trăite cu intensitate şi timp îndelungat, neliniştea, furia, supărarea, tristeţea pot duce la apariția unor afecțiuni cronice. Dacă psihicul poate să te îmbolnăvească, poate oare să te şi vindece? Este posibil ca acolo, în adâncul fiinţei tale, să ai ascunse resursele necesare însănătoşirii?

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Joi, 27 noiembrie

Sorin Sîrbov află tot ce trebuie să știm despre hepatite, de la invitatul său,  dr. Anca Streinu Cercel, medic boli infecţioase la Institutul „Matei Balş" din Capitală, asistent universitar  boli infecţioase la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila".

(w882) Sorin Sîr

Inflamația ficatului, denumită generic hepatită, este de multe ori suficient de silențioasă pentru a nu da semne decât atunci când țesutul hepatic este afectat ireversibil. Dacă am face o clasificare, am putea împărți hepatitele în virale, toxice, alcoolice și autoimune. De departe, cele  mai frecvente sunt hepatitele cauzate de virusuri: A, B, C, D, E, G și este foarte probabil ca această listă să fie completată în anii următori, pentru că specialiștii descoperă periodic noi virusuri.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

**

Din 13 octombrie a început un nou sezon al emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră”, cu Cristina Timuş în rol de producător. Ce schimbări aduce noul sezon, aflaţi AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

5:30 Garantat 100% (R)

*Invitat regizorul Thomas Ostermeier

Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu

Producător Adrian Ionică

(Reluare)

6:20 Vis sau realitate? (R)

*Invitată Lia Bugnar

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri