loader
Foto

Despre stadiul reformelor din Republica Moldova, la “Orizont European”

Vineri, 15 aprilie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, şi de la miezul nopţii la TVR Internaţional, urmăriţi o nouă discuţie pe marginea subiectelor de actualitate de peste Prut.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Miruna Munteanu şi invitaţii săi fac un bilanţ de etapă al reformelor din Republica Moldova, cu accent pe stadiul reformelor considerate prioritare pentru reluarea finanțărilor externe - respectiv cele din sectorul bancar, din justiție, și cele legate de mediul de afaceri, pe perioada actualului Guvern

Ediţia este duplex Bucureşti-Chişinău. Invitaţi sunt Sergiu Panainte, analist politic Black See Trust GMF şi Victor Ciobanu, analist politic Chişinău şi George Teodorescu, autorul raportului ”Republica Moldova pe marginea abisului - următorul pas înainte. Scurt bilanţ de etapă al reformelor economice și câteva recomandări” publicat zilele trecute de Centrul Român de Politici Europene.

Moderator Miruna Munteanu

Producător Aura Iosif

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:00 Telejurnal Moldova

Prezentator Vadim Cheptanaru

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

*Sport (montaj TVRi)

18:45 Reportajele/Interviurile Telejurnalului

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri