loader
Foto

Despre somn şi frumuseţe, adevăr şi mit în medicină, la “Un doctor pentru dvs.”

În săptămâna 16-19 martie, la TVR Internaţional vin specialişti de marcă în domeniul medical pentru a răspunde întrebărilor voastre despre prevenţie şi tratament.

 

Temele de discuţie ale săptămânii includ frumuseţea şi sănătatea, somnul, soluţiile moderne pentru chirurgia estetică şi mit şi adevăr în medicină. De luni până joi , de la ora 19.00, la TVR Internaţional!

Luni, 16 martie

Irninis Miricioiu vă invită la o discuţie despre sănătate şi frumuseţe, alături de Florica Munteanu, specialist în homeopatie, biorezonanţă magnetică şi terapia florilor.Cum trebuie să ne tratăm tenul la început de primăvară dar şi ce tratamente faciale specifice sunt cele mai potrivite noului sezon, ați aflat de la invitata ediţiei de luni, la ora 19.00.

Ediția este disponibilă online pe TVR +

Marţi, 17 martie

Miruna Moraru a discutat despre legende şi adevăr în medicină cu invitatul ei, doctorul Ştefan Tiron, medic primar specializare ortopedie-traumatologie. Despre durerile de spate, tratarea herniei şi miturile care se nasc în jurul acestei afecţiuni, marţi, de la ora 19.00, la TVR Internaţional!

Ediția este disponibilă online pe TVR +

Miercuri, 18 martie

Ana Maria Ghiur a discutat miercuri despre importanţa somnului în sănătate împreună cu invitatul ediţiei, col. dr. Dragoş Ştefănescu, medic primar O.R.L. – somnolog, Institutul Naţional de Medicină Aeronautică Spaţială "Gen.dr.V.Anastasiu". Este doar o metaforă somnul de frumuseţe sau este mult mai important decât am crede noi? Detalii, miercuri, la ora 19.00.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Joi, 19 martie

Sorin Sîrbov închide săptămâna medicală, joi, de la ora 19.00, cu o discuţie despre soluţiile moderne în chirurgia estetică, alături de invitata sa dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică şi estetică.  Care sunt noile metode din chirurgia estetică, minim invazive dar cu efecte pe termen lung aflaţi joi, la TVR Internaţional.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

**

Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră.

Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni cauzatori de boala.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie sau pagina de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri