loader
Foto

Galerie foto

Despre produsele naturale, la „Un doctor pentru dumneavoastră”

Din 10 martie, emisiunea „Un doctor pentru dumneavoastră” a revenit cu noi ediţii pe teme de sănătate, dedicate românilor din afara graniţelor şi nu numai.

 

Cristina Timuș

Ediția de luni 10 martie este disponibilă online pe TVR+

Comercianţii se întrec de ceva vreme în oferte tot mai diverse de produse naturale, iar consumatorii trebuie să se informeze corespunzător în ceea ce priveşte produsele ecologice.

Bio, eco, organic sunt nişte termeni care definesc acelaşi lucru: produse realizate conform legii, fără utilizarea substanţelor chimice, fără intervenţii genetice şi în armonie cu natura şi mediul înconjurător, dar şi certificate de o instituţie autorizată.

În ediţia din 10 martie, la „Un doctor pentru dumneavoastră”, Ştefan Manea, inginer chimist,  vorbeşte despre produsele naturale, ce înseamnă termenul de natural şi care sunt cu adevărat aceste produse.

***

Realizatoarea Cristina Timuş aşteaptă întrebările şi sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii sau pe adresa de e-mail undoctor@tvr.ro.

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 

#tvri