loader
Foto

Despre menopauză şi efectele ei, la “Un doctor pentru dumneavoastră”

Joi 12 decembrie, de la ora 18.00, la TVR Internaţional, Cristina Timuş discută cu invitata sa, dr. Corina Neamţu, despre menopauză şi schimbările pe care aceasta le aduce.

 

Cristina Timuș

Ediția de joi, 12 decembrie, este disponibilă online pe TVR+

Fenomenul din mijlocul vieţii unei femei cunoscut sub numele de menopauză şi subliniat de anxietate, dar şi de alte simptome se impune a fi adus în atenţia persoanelor nepregătite pentru acest prag.

Din păcate, există încă puţină cultură medicală în rândul persoanelor de sex feminin, aspect pe care îl va discuta doctorul Corina Neamţu, medic primar endocrinolog.

Nu se ştie de exemplu că o viaşă sănătoasă şi echilibrată a unei femei o poate scuti într-o măsură însemnată de simptomele nedorite sau chiar agravarea unor boli începând cu perioada intrării în menopauză.

Despre întreaga simptomatică, pe larg, joi 12 decembrie la o nouă ediţie “Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internaţional şi LIVE pe TVR+.

foto: sanador.ro

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri