loader
Foto

Galerie foto

Despre “hoțul tăcut” și tratarea sufletului, la “Un doctor pentru dvs.”

În săptămâna Crăciunului emisiunea “Un doctor pentru dumneavoastră” se difuzează doar lunea și marțea, pe TVR Internațional, de la ora 19.00, iar edițiile sunt înregistrate.

 

Luni, 22 decembrie, Miruna Moraru discută despre boala supranumită “hoţul tăcut”, adică osteoporoza, cu dr. Ileana Marinescu, medic primar endocrinolog.

Care sunt cauzele osteoporozei și ce efecte are această boală care a devenit o problemă globală din ce în ce mai importantă? De exemplu, în Uniunea Europeană, aproape 30% dintre femeile aflate la menopauză sunt diagnosticate cu osteoporoză. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a identificat recent osteoporoza ca reprezentând o problemă majoră de sănătate publică.

Aflați tot ce trebuie să știți despre osteoporoză, luni la TVR Internațional!

Ediția de luni este disponibilă online pe TVR+

Marți, 23 decembrie, Ana Maria Ghiur îl provoacă pe prof. dr. Pavel Chirilă, medic medicină internă, cu competență în apifitoterapie și homeopatie, să răspundă la o grea întrebare: Cum ne tratăm sufletul?

Ediția de luni este disponibilă online pe TVR+

Aflați ce are de zis specialistul despre suflet, într-o eră în care ne concentrăm prea mult pe posesie și prea puțin pe spirit!

**

Din 13 octombrie a început un nou sezon al emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră”, cu Cristina Timuş în rol de producător. Ce schimbări aduce noul sezon, aflaţi AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri