loader
Foto

Despre dependenţa de zahăr, marţi la “Un doctor pentru dumneavoastră”

Ce capcane toxice ascunde consumul de zahăr şi cum putem să îl eliminăm din dieta zilnică? La această întrebare a răspuns Mihaela Bilic, marţi, 11 martie,  la emisiunea “Un doctor pentru dumneavoastră” la TVR Internaţional.

 

Cristina Timuș

Ediţia emisiunii de marţi 11 martie este disponibilă online pe TVR+

O vorbă din bătrâni spune că orice învăţ are şi dezvăţ, iar când vine vorba de consumat dulciuri este cum nu se mai poate mai adevărată.

Nu avem nevoie de zahăr. Corpul nostru poate trăi foarte bine fara zahăr (alb, brun, de orice fel). Acesta, ca şi tutunul, ne îmbătrâneşte, se depune şi ne încetineşte metabolismul.

Nutriţionistul Mihaela Bilic vorbeşte despre pericolul asociat consumului de dulciuri, dar şi despre capcanele pe care le ascund produsele aşa-zise fără zahăr.

De exemplu, dulciurile pentru diabetici nu conţin zahăr, ci fructoză, care are exact acelaşi număr de calorii.

Mai multe informaţii despre dieta fără zahăr aflaţi marţi, la o nouă ediţie “Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internaţional şi pe TVR +.

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

10:50 Smart Diaspora

 
Întoarcerea diasporei influenţată de dezvoltarea ţării

Marți, 26 martie, de la ora 21:00, s-a transmis în direct la TVR Internațional o ediție "Investiți în România!" despre necesarul de forță de ...

Medicina holistică, ştiinţa viitorului

Medicina holistică, ştiinţa viitorului

publicat: marţi, 26 martie 2024

Marți, 26 martie, de la ora 19:00, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre medicina holistică și ...

Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

 

#tvri