loader
Foto

Despre criză continuă peste Prut, la “Orizont European”

Miercuri, 9 decembrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, Miruna Munteanu ia pulsul actualităţii de peste Prut, alături de invitaţii ediţiei.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Republica  Moldova este, în continuare, în criză politică, economică şi de credibilitate. Crearea unei majorităţi parlamentare pro-europene şi stabilirea noului Guvern ar putea scoate ţara din criză, dar negocierile pentru noul Guvern sunt acum în impas. Cum se va ajunge la o Alianţă pro-europeană şi mai ales, când?

Pe agenda ediţiei sunt şi concluziile Barometrului Opiniei Publice pentru toamna anului 2015, care prezintă evoluțiile opiniei publice privind subiecte tradiționale: situația socială, preferințele politice, situația economică, politica externă.

Invitaţii ediţiei sunt Armand Goşu, istoric, jurnalist, expert în spațiul postsovietic şi Igor Boţan, politolog,  membru al Platformei „Demnitate şi Adevăr”, director executiv Asociaţia pentru Democraţie Participativă, Chişinău.

Ediţia se transmite miercuri, 9 decembrie, de la ora 21:00, la TVR MOLDOVA şi joi, 10 decembrie, de la ora 10:00, la TVR Internaţional.

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 România…în bucate

* Cooking Show

Cotlet de porc cu legume la cuptor

Realizator Bogdan Moraru

Producător Costin Miron

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 sâmbătă, 27 aprilie de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” şi ĩn spectacolul ce va deschide ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri