loader
Foto

Căile extraordinare de atac în procesele civile, luni la „Avocatul dumneavoastră”

Luni, 27 aprilie, de la ora 22:00, la TVR Internaţional am aflat informaţii despre căile de atac în procesele civile de la avocatul Dragoş Chirila, invitat în studioul emisiunii „Avocatul dumneavoastră”.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Căile de atac reprezintă mijloacele procedurale prin intermediul cărora părţile interesate sau procurorul au posibilitatea de a solicita şi de a obţine desfiinţarea hotărârilor judecătoreşti nelegale sau netemeinice.

Pentru participanţii principali sau subiecţii procesului, existenţa căilor de atac oferă posibilitatea de a se înlătura greşelile cuprinse într-o hotărâre, greşeli datorate fie părţilor, care nu au informat corect pe judecători ori nu s-au apărat în bune condiţii, fie judecătorilor ce nu şi-au exercitat rolul activ, nu au stabilit corect situaţia de fapt ori nu au apreciat corespunzător probele administrate sau au aplicat sau interpretat în mod eronat legea.

Mai multe detalii despre căile extraordinare de atac în procesele civile, aflăm în ediţia din această săptămână de la avocatul Dragoş Chirila.

Vă aştept întrebările în scris, pe adresa emisiunii sau în direct, prin telefon. Problemele dumneavoastră vor ajunge prin intermediul nostru, la cei care vă pot răspunde. Timp de o oră un avocat, prezent în studioul TVR Internaţional, răspunde întrebărilor dumneavoastră. Veţi afla informaţii utile din domeniul juridic şi legislative.” - Angela Avram, producătorul emisiunii.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri