Joi, 20 martie, de la ora 18.00, Cristina Timuş v-a provocat, alături de invitaţii ei la o discuţie despre alimentele care asigură aportul necesar de apă organismului, în cadrul emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră”.
UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+
Invitaţii ediţiei de joi sunt profesorul doctor Constantin Ionescu-Târgovişte şi inginerul Mihai Râpeanu, cercetător ştiinţific.
În compoziția organismului uman 70% - 75% este apă. Aportul zilnic de apă este de 1.5 l -2 l, iar alimentele crude sau gătite conți, de asemenea, apă.
Apa, aerul, alimentele, radiațiile, câmpurile electrice și magnetice sunt căile prin care organismul uman este alimentat și influențat de mediul înconjurător.
O parte din acestea, însă, sunt elemente în afara controlului uman. Ceea ce mâncăm este, însă, decizia raţională a fiecăruia dintre noi.
Mai multe informaţii despre hrana corectă ca sursă de apă aflaţi joi, de la ora 18.00, la TVR Internaţional.
***
Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.