loader
Foto

Despre afecţiunile şi alergiile de primăvară, la “Un doctor pentru dvs.”

De luni, 9 martie, la TVR Internaţional, de la ora 19.00, revine emisiunea “Un doctor pentru dvs.” cu noi ediţii, în acelaşi format cu care v-a obişnuit.

 

Din 9 martie, Irninis Miricioiu, Miruna Moraru, Ana Maria Ghiur şi Sorin Sîrbov vă aşteaptă, de luni până joi, cu noi informaţii medicale de prevenţie şi tratament. Iată care sunt temele şi invitaţii săptămânii.

Luni, 9 martie

(w882) Irninis Mi

Ediția este disponibilă online pe TVR +.

Irninis Miricioiu stă de vorbă cu Ştefan Manea despre regenerarea florei intestinale cu ajutorul plantelor. Flora intestinală are un rol extrem de important în digestia alimentelor, absorbţia substanţelor nutritive dar şi în imunitate. Un tratament agresiv cu antibiotic, o viroză sau o gastroenterită dezechilibrează flora intestinală.  Ce soluţii ar fi? Dieta alimentară, consumul de cătină. Mai multe detalii aflaţi de la invitatul ediţiei, ing.chimist Ştefan Manea.

Marţi, 10 martie

(w882) Miruna Mor

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Miruna Moraru discută cu invitatul ei, dr. Teodor Coldea, despre afecţiunile specifice primăverii. Medicina chineză consideră că fiecare anotimp are un anumit tip de energie care este corelat cu un anumit organ. Primăvara este anotimpul ficatului şi al vezicii biliare, care necesită şi protecţie suplimentară. Mai multe detalii aflăm de la dr. Teodor Coldea, medic primar medicină sportivă, competenţă în acupunctură şi medicina ayurvedică.

Miercuri, 11 martie

(w882) Ana Maria

Ana Maria Ghiur a fost gazda unei discuţii despre alergiile de primăvară, alături de dr. Atena Antonescu, medic specialist în medicina de familie, competenţă în homeopatie. Desigur că ne bucură trecerea în sezonul de primăvară, dar odată cu schimbarea regimului termic apar şi alergiile caracteristice. La ce să fiţi atenţi în această perioadă, aţi aflat miercuri, de la ora 19.00, la TVR Internaţional.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Joi, 12 martie

(w882) Sorin Sîr

Sorin Sîrbov stă de vorbă cu dr. Mihaela Bilic, specialist în nutriţie, despre alimentaţia sănătoasă. Ce alimente ar trebui să consumăm cu preponderenţă pentru a fi sănătoşi şi mai ales ce ar trebui să evităm sau să consumăm rar, aflaţi joi, de la ora 19.00, la TVR Internaţional.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

**

Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră.

Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni cauzatori de boala.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie sau pagina de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 România…în bucate

*TVR Craiova

Tăst Show

Saramură de porc şi ciulama de ciuperci la Poiana Mare

Prezentator si realizator Doru Ciolacu

Producător Simona Musuroi

Emisiune realizată de TVR Craiova

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

 
 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

 

#tvri