loader
Foto

Desecretizarea protocoalelor, subiect de "Interes general"

Colonel magistrat Constantin Udrea, judecător la Curtea Militară de Apel Bucureşti, şi Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale "Meridian", au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 30 ianuarie, la TVR 1 şi TVRi, de la ora 17:05.

 

Sorin Burtea
Interes general

De peste 15 ani trăim într-o Românie în care Protocoalele încheiate între Serviciul Român de Informaţii şi organele judiciare sunt mai presus de lege.

Odată cu desecretizarea unora dintre acestea au fost descoperite abuzuri care au dus la încălcarea drepturilor şi libertăţilor celor anchetaţi.

Ați putut afla care a fost “raţiunea” existenţei acestor Protocoale şi să înțelegeți ce scop au urmărit semnatarii lor, la “Interes general”.

Tot în această ediţie, am discutat despre rolul Parlamentului în controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii, dar şi despre armonizarea legilor penale cu exigenţele deciziilor Curţii Constituţionale a României.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina  www.facebook.com/InteresGeneralTVR1.

Emisiunea “Interes general” se difuzează în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional şi poate fi urmărită online, pe TVR+.

5:30 Garantat 100% (R)

*Invitat regizorul Thomas Ostermeier

Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu

Producător Adrian Ionică

(Reluare)

6:20 Vis sau realitate? (R)

*Invitată Lia Bugnar

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri