loader
Foto

Dăruieşte Românie! O ediţie folk, cu drag de-acasă

Carmen Târnoveanu și invitații ei te așteaptă la TVR Internațional vineri, 14 decembrie, la ora 21.30, pentru a te întâlni cu "Dăruiește Românie!", o nouă producție de divertisment realizată pentru românii de pretutindeni.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Oriunde ai fi, Dăruieşte Românie!

Artişti, vedete şi personalităţi Dăruiesc Românie!, adică vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români.

De această dată, redeschidem împreună Club A, locul frecventat de artiști precum Florian Pittiș, Bebe Paraschivescu, Mircea Florian și în care s-au lansat generații de nume sonore în folk, pop și rock.

(w882) Daruieste

Club A spune povestea unor tineri studenți care nu s-au lăsat intimidați de cenzura vremurilor, și-au căutat un loc, i-au dat o identitate, Club A, și de-acolo, ajutați de o voce și o chitară, au desenat o Românie numai a lor.

După mai bine de trei decenii în care acasă a însemnat pentru unul SUA, pentru celălalt Germania, Bebe Paraschivescu și Mircea Florian se întorc în România. Nu în vizită, ci pentru a rămâne. De ce?

Aflăm vineri, 14 decembrie, de la ora 21.30, la TVR Internațional, într-o nouă ediție a emisiunii Dăruieşte Românie!, în care ne vom întâlni și cu Vasile Șeicaru, D.J. Vasile, Ovidiu Mihăilescu și Zoltan Butuc.

E clar, va fi folk. Însă, de această dată, într-o prezentare inedită, în sensul că vom avea și platane, și mixere...Eu zic să vă uitați, nu doar că o să vă simțiți acasă, dar vă veți întâlni cu fragmente dintr-o Românie personală, intimă, de care știu sigur că vă este dor, este invitația moderatorului emisiunii, Carmen Târnoveanu.

(w882) Daruieste

***

Dăruieşte Românie! va prezenta în fiecare vineri, de la 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a aniversa 23 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii şi specifice  pentru românii din străinătate.

Dăruieşte Românie!

Vineri, 21.30, TVR Internaţional

Moderator: Carmen Târnoveanu

Producători: Dan Paul Ionescu şi Carmen Târnoveanu

Coordonator proiect: Cristina Leorenţ

***

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării şi online pe TVR+.

15:00 România…în bucate

*TVR Craiova

Tăst Show

Saramură de porc şi ciulama de ciuperci la Poiana Mare

Prezentator si realizator Doru Ciolacu

Producător Simona Musuroi

Emisiune realizată de TVR Craiova

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

 
 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

 

#tvri