loader
Foto

Ediție specială cu vedete la "Dăruiește Românie!"

Carmen Târnoveanu s-a întâlnit cu Nicola și Florin Negraru  într-o ediție specială "Dăruiește Românie!", vineri 15 mai, de la ora 22.30, la TVR Internațional.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, #StamInCasa.

În fiecare seară de vineri, de la 22:30,  Carmen Târnoveanu vă așteaptă într-o ediție specială Dăruiește Românie!, alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României.

Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună, de altfel, acesta este și sloganul campaniei pe care TVR Internațional o are în desfășurare #DeparteDarImpreuna.

(w882) carmen tar

Edițiile emisiunii "Dăruiește Românie!" sunt disponibile online pe TVR+.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

 

 

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri