loader
Foto

Dăruiește Românie! O nouă seară a strălucirii la TVRi

Împreună cu moderatoarea Carmen Târnoveanu și invitații emisiunii, ați petrecut o seară agreabilă la TVRi, vineri, 12 iunie, ora 22:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, de distanțare socială.

În fiecare seară de vineri, de la ora 22:00 (ora României), Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României.

Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună. De altfel, acesta este și sloganul campaniei pe care TVR International o are în desfășurare: #DeparteDarImpreuna.

Invitații noștri și ai dumneavoastră, în ediția din 12 iunie:

NATALIA BARBU
ALEXANDRA UȘURELU
ANDREEA TOMA
FĂRĂ ZAHĂR

Realizator: CARMEN TÂRNOVEANU

Regizor tv: MANUELA APOSTOL

Producător: RALUCA AMZĂR

19:00 Azi pentru maine

*Episodul 5 Renovaţi-o
De ani buni reglementarile reglementarilor reinoiesc si reorganizeaza invatamantul, afectand si uneori debusoland profesori, copii, parinti. Solutii ideale nu exista.Nevoia de incredere in scoala este comuna tuturor participantilor la procesul de invatamant indiferent de care parte a catedrei se afla. Dincolo de toate schimbarile trecute, prezente si viitoare, de toate renovarile sau reabilitarile legislatiei, profesori, elevi si parinti trebuie sa gaseasca un limbaj comun. Realizator Constantin Lupescu

Jurnalist Carmen Ciurea

Producător Alexandru Munteanu

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri