loader
Foto

“Dăruiește Românie!“ cu bucurie

Carmen Târnoveanu v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii “Dăruiește Românie!“  vineri, 22 mai, ora 22.00, la TVR Internațional, unde ați fost încântați de Ada Milea și alți artiști consacrați.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Daruieste Romanie! rămâne spațiul de exprimare al artiștilor, creatorilor și producătorilor români din toate domeniile, din țară și din străinătate, care, la rându-le, au atâta nevoie de interacțiunea cu publicul.

Astfel, Daruieste Romanie! va promova toate ințiativele, proiectele, evenimentele derulate de aceștia în online sau prin alte mecanisme de interacțiune cu publicul.

“Este felul în care înțelegem noi să dăruim mai departe din ceea ce am primit de la publicul nostru, de la artiștii alături de care am construit spectacolele extraordinare în fiecare seara de vineri. Din studioul de televiziune sau fiecare de la el de acasă, noi toți continuăm să ne scriem împreună povestea”, apreciază Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Așadar, emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, #StamInCasa.

Puteți revedea emisiunea sâmbătă, 23 mai, ora 4.30 (ora României), la TVRi.

INVITAŢI:

ADRIAN NAIDIN

MAGITOT

ŞTEFAN STAN

FLORIAN RUS

ADA MILEA

DANIEL GORBĂNESCU

***

REGIZOR TV:

Manuela Apostol

PRODUCĂTOR:

Raluca Amzăr

MODERATOR: CARMEN TÂRNOVEANU

 

18:00 Telejurnal Moldova

Prezentator Vadim Cheptanaru

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

*Sport (montaj TVRi)

18:45 Europa Azi

Realizator Vitalie Enache

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri