loader
Foto

Cum să-ţi transformi pasiunea într-o afacere de succes

Miercuri, 3 iunie, seria „ Afaceri de succes” din cadrul emisiunii „Investiţi în România!” v-a prezentat trei firme din ţară care ne spun că reuşita în afaceri depinde mai ales de pasiunea pe care o investeşti. De la 22:00, la TVR i şi TVR+.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Marcela Gyongyke Morcov - designer, manager Casa de Modă LADY, Braşov, Marina Matei - e-commerce manager Floria Network, Bucureşti, fizician Alexandru Muşat - director general QM Electronic, Bucureşti au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 3 iunie, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

QM Electronic este o firmă înființată în 1995, specializată în producţia de echipamente de automatizare şi control. 7 ani mai târziu realizeză primul model Spririduş, un aparat de fizioterapie în miniatură care stimulează câmpul energetic în perioadele de recuperare. Tot în domeniul medical, cercetătorii români au dezvoltat o aplicaţie pe telefoanele inteligente care utilizează cromoterapia pentru a reface echilibrul aurei.

Casa de Modă Lady există din 1993, la Braşov și are ca activitate producţia la comandă de confecţii pentru femei. De la două ateliere şi o serie mică şi până la capacitatea de astăzi, firma a crescut enorm, făcându-se remarcată prin participări la târguri atât la Mamaia, Braşov şi Bucureşti, cât şi la Paris, Milano şi Istanbul. Atelierul de creaţie dispune de utilaje moderne, iar articolele sunt comercializate în magazinul propriu din Braşov, dar şi în alte spaţii din țară.

FLORIA NETWORK este o afacere care a prins viață în 2010 din pasiune pentru flori şi dragoste pentru frumos. Povestea brand-ului a început cu floria.ro, în prezent cea mai mare florărie online din România. Anul acesta, a primit titlul de „Furnizor al Casei Regale”. Din portofoliu fac parte peste 1.500 de buchete și aranjamente unice. Produsele sunt livrate oriunde în ţară, în 2 ore şi internaţional, în 24 ore.

Emisiunea Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

 

 

10:00 Ferma

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri