loader
Foto

Criza, credibilitatea şi aspiraţiile europene ale Moldovei

Joi, 8 octombrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA s-a discutat despre criza curentă prin care trece Republica Moldova. Urmăriți vineri, 9 octombrie, de la ora 10.00, emisiunea "Orizont European", difuzată şi pe TVR Internaţional.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Dintr-o țară considerată povestea de succes a Uniunii Europene, Republica Moldova a rămas un stat condus de oligarhi doar cu masca integrării europene.

Cum va reuşi elita politică de la Chişinău să promoveze reformele şi să restabilească nivelul de credibilitate în raport cu structurile europene? Aceasta este întrebarea la care se caută răspunsuri în ediţia de joi a emisiunii "Orizont European".

Duplexul Bucureşti- Chişinău e moderat de Miruna Munteau, iar invitaţii săi sunt Titus Corlaţean, senator, fost ministru de externe al României şi Igor Munteanu, vicerector ULIM, Chişinau,fost ambasador al Republicii Moldova în SUA.

Ediţia se difuzează şi pe TVR Internaţional, vineri 9 octombrie, de la ora 10.00.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

21:00 Vineri seara în direct

*Best of 1

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri