loader
Foto

Galerie foto

Concursul “România vacanţelor tale” se prelungeşte până pe 26 octombrie

Toamna aduce veşti bune la TVR Internaţional! Concursul-campanie “România vacanţelor tale” se prelungeşte până în data de 26 octombrie, pentru a oferi fiecăruia dintre voi şansa de a câştiga un sejur de vis în România.

 

Toţi cei care vor să petreacă o vacanţă de o săptămână într-un loc mirific, la Complexul Cheile Grădiştei, se pot înscrie la concursul derulat de TVR Internaţional, despre care aflaţi AICI toate detaliile.

Câştigătorul va fi anunţat pe 29 octombrie, în direct, la TVR Internaţional, în intervalul 22.00-23.00 (ora României), în emisiunea “Investiţi în România!” moderată de Sorin Burtea.

Câteva motive pentru care vacanţa la Cheila Grădiştei va fi de neuitat

Nu întâmplător am ales să oferim premiu o vacanţă în complexul turistic de la Cheile Grădiştei. În primul rând, istoria locului cuprinde o poveste despre perseverenţă, ambiţie şi încredere. Citiţi AICI cum a fost transformată  o casă bătrânească într-una dintre cele mai dezvoltate baze turistice din Europa.

Apoi, peisajul îţi taie respiraţia. Pe culoarul Rucăr-Bran, în judeţul Braşov, cam pe la jumătatea distanţei dintre cele două puncte turistice, se deschide falnică cea mai înaltă localitate din România: Fundata. Cum arată locul cu patru anotimpuri într-o singură zi aflaţi AICI.

Peste 200 de camere şi aproape 500 de locuri de cazare stau la dispoziţia turiştilor, iar oferta de activităţi este generoasă şi pentru toate gusturile, aşa cum puteţi descoperi AICI şi AICI.

Pe acelaşi culoar Rucăr-Bran unde este situată localitatea Fundata, dar mai spre nord-vest, la poalele Munţilor Bucegi, dar şi în proximitatea vârfului Piatra Craiului, se deschide comuna Moieciu, un loc pe care nu trebuie să îl rataţi. Aflaţi AICI de ce.

Spaţiul generos şi dotările de excepţie fac din Moieciu locul ideal pentru teambuildinguri şi activităţi de agrement. Două hoteluri şi 7 vile rustice – aproape 140 de camere – stau la dispoziţia turiştilor dornici de un weekend liniştit, de o vacanţă aventuroasă sau pur şi simplu amatori de sport şi recreere în aer liber.  Aflaţi AICI şi AICI mai multe detalii.

Şi dacă astea nu sunt motive suficiente pentru o vacanţă perfectă, atunci mai avem unul: aici se află singura bază privată de biatlon din lume, care a găzduit, anul trecut, proba de biatlon a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Citiţi povestea ei AICI.

2:00 Miturile comunismului

Producători: Raluca Rogojină, Roxana Tarhon

Editor coordonar emisie Luminița Iordănescu

(redifuzare)

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Cel de-al treilea sezon „Biografii necesare”, la TVR Cultural și TVR Internațional. Ileana Ploscaru Panait: Vom cunoaște oameni pentru care arta este un destin

În cel de-al treilea sezon al emisiunii „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait îi invită pe telespectatori să descopere ...

 

#tvri