loader
Foto

Chişinău: Schimbări politice la „Orizont European”

Miruna Munteanu vă aşteaptă la dezbaterea din emisiunea „Orizont european”, difuzată miercuri, 25 noiembrie, la ora 21.00 pe TVR MOLDOVA şi joi, 26 noiembrie, la ora 10.45, pe TVR Internaţional.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Criza politică de la Chişinău animă actorii scenei civice şi pune probleme în continuare pentru stabilitatea din Republica Moldova.

Liderii fracțiunilor parlamentare nu au ajuns, deocamdată, la un consens privind numirea unui prim-ministru și a unui cabinet de miniștri stabil.

PLDM îşi menţine condiţiile pentru participarea la formarea unei majorități parlamentare: un prim-ministru neafiliat politic, instituțiile statului, care se află “în captivitate”, să fie scoase de sub influența politicului. Partidul mai cere şi demisia preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu.

Care sunt soluţiile pentru depăşirea crizei politice profunde în care se află Republica Moldova? Răspunsurile şi analiza din această ediţie a emisiunii le aflaţi din duplexul Bucureşti – Chişinău pe care îl puteţi urmări miercuri, 25 noiembrie, la ora 21.00 pe TVR MOLDOVA, joi, 26 noiembrie, la ora 10.45, pe TVR Internaţional şi online pe TVR+.

Invitații Mirunei Munteanu sunt scriitorul Vasile Ernu și  Nicolae Negru, analist politic, din Chişinău.

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

23:00 Reţeaua de idoli

* Invitat Marian Drăgulescu

Producător Irina Păcurariu

(redifuzare)

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri