loader
Foto

Cazare și restaurant la Cheile Grădiștei Moieciu - galerie foto

Până pe 21 septembrie, la TVR Internațional vă puteți înscrie în competiție pentru a câștiga un sejur de vis la complexul turistic Cheile Grădiștei Moieciu-Fundata.

 

În fiecare zi de luni, până la finalul concursului, vă vom prezenta galerii foto din interiorul complexului, cu panorama, spațiile de cazare și restaurante, facilitățile de petrecere a timpului și dotările pentru sportivi.

În acest început de săptămână vă invităm într-o nouă incursiune în complexul turistic din zona Fundata, pentru  a descoperi hotelurile și vilele de aici, dar și restaurantul.

  • Dacă vreţi şi voi să petreceţi un sejur de neuitat la ”Cheile Grădiştei”, în Moieciu – Fundata, județul Brașov, să faceţi sport aici sau pur şi simplu să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de frumuseţea naturii, înscrieţi-vă la concursul TVR Internaţional “România vacanţelor tale”.

Mai multe detalii şi regulamentul de participare AICI

Citiți AICI povestea celui care, de la o casă bătrânească, a ajuns să dețină acest complex turistic cu peste 800 de locuri de cazare.

Descoperiți AICI din ce e compus farmecul celei mai înalte localități din România: Fundata.

Urmăriți AICI o galerie foto cu cele mai frumoase peisaje din complexul turistic Cheile Grădiștei Fundata.

Aflați AICI povestea localității care s-a dezvoltat ca punct de trecere între Ardeal și Țara Românească: Moieciu.

Cameră din Hotel Grădiştea din Resort Moieciu.

Cameră din Hotel Grădiştea din Resort Moieciu.

Pârtia de schi de lângă Hotelul Grădiştea din Resort Moieciu.

Piscina interioară din hotel Grădiştea din Resort Moieciu.

Vila Casa de lemn din Resort Moieciu.

Cameră din Casa Ovidiu din Resort Moieciu.

Restaurantul Resortului Moieciu.

Cameră din Hotelul Cheia din Resort Moieciu.

12:00 A doua Românie (R)

* Teodora Popa este o tânără cercetătoare din Londra specializata în genetică care militează pentru introducerea tehnologiei, a metaversului și a inteligenței artificiale în domeniul sănătății, în special în aria fertilizării in vitro. A obținut licența și masterul în Genetică și Genomică Umană la University College London (UCL), și are un doctorat în domeniul fertilității, geneticii embrionare și a sănătății femeilor. Este vicepreședinta Academiei Globale de Genomică și Medicină Personalizată, şi conduce biroul de inovaţii al unei clinici de fertilitate din capitala Marii Britanii. La inceputul acestui an a obţinut premiul Omul de Ştiinta al Anului din partea British Fertility Society. Teodora este împreună cu noi în această ediţie şi ne spune poveste ei, dar şi care sunt motivele pentru care a venit în România.

Reprezintă a treia generaţie de violonişti dintr-o familie cu tradiţie în muzica din Transilvania şi a reuşit să încânte publicul de peste ocean cu repertoriul său care curpinde reinterpretări de muzică clasică şi Jazz. Mihaela Crăciun ne spune povestea impresionantă a profesorului şi violonistului Cristian Herki, absolvent al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, stabilit de mulţi ani în Canada.

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)

13:00 Omul şi timpul (R)

* Enescu o afacere de stat. Criza rachetelor din Cuba

Producător Ruxandra Ţuchel

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri