loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră" - despre bullying și violența în familie

Luni, 7 septembrie, de la ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să revedeți o dezbatere despre violența domestică și agresivitatea din școli.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Invitatele ediției sunt avocatele Mihaela Olaru și Loredana Nedelcu, care vă vor pune la curent cu cele mai recente modificări legislative pe tema bullyingului și a violenței în familie.

Bullying-ul este definit ca un fenomen de hărţuire sau de tachinare cu scopul de a-l umili pe celălalt. Este un tip de comportament care poate aduce victimei răni emoţionale şi scăderea încrederii în propria persoană, dar şi în oamenii de lângă el.

Un studiu din 2017 releva faptul că 82% din situaţiile de bullying au loc în şcoli și că, în România, 1 din 3 copii a fost umilit în faţa colegilor.

Tot în această ediție, la rubrica "Info", avocata Andreea Moscovici ne va oferi detalii despre pensia alimentară în Marea Britanie.

***

Jurnalist: Aura Iosif

Producător: Angela Avram

Ediția poate urmărită în livestreaming pe tvrplus.ro.

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri