loader
Foto

Arădeanul-şopârlă, caz de 1 la 3,5 miliarde!

I-au crescut la loc degetele, după ce şi le-a tăiat cu circularul! Vă invităm să urmăriţi EXCLUSIV online, un material de excepţie marca Răzvan Petrişor şi „WellNESSIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA”.

 

Răzvan Petrişor
WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

UPDATE: Ediția emisiunii din 12 ianuarie este disponibilă pe TVR+.

La specia umană, falangele nu cresc la loc! Doar nu suntem şopârle să ne prindem coada sub o piatră, tragem de ea, rămanem fără şi, după 30-50 de zile, organismul nostru rece ne-o reconstruieşte. Şi totuşi, există două cazuri cunoscute la nivel mondial când unui om i-au crescut degetele la loc! Unul dintre ele este înregistrat în Romania, la Arad. Pe concetăţeanul cu istoric medical parcă de pe altă planetă l-am întâlnit pe holurile unei baze de tratament din Buziaş. Venise la electroterapie să-şi mai domolească reumatismul. Inclusiv de la degetele reconstruite în totalitate de organismul arădeanului. Deh... dacă nu-i creşteau, azi nu-l mai dureau! Ghinion.

Materialul video ataşat dovedeşte că nu v-am livrat o ”şopârlă “!


***

Şi pentru c-am pomenit de Buziaş, puteţi urmări AICI ediţia din 10 noiembrie ca să vă convingeţi de ce i se spune "fruncea Banatului".

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri