loader
Foto

Apa clocoteşte, italienii invadează Geoagiu, iar ungurii ocupă Moneasa!

Clocotea cascada Clocota cand am ieşit din miezul termal al pământului taman la Geoagiu Băi. Ce-am găsit acolo ați aflat duminică, 17 noiembrie,  pe TVR Internaţional.

 

Răzvan Petrişor
WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

Ediția emisiunii de duminică 17 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Şi cum urmăream noi un român venit să-şi încordeze muşchii la vechile băi daco-romane, am nimerit exact în mijlocul invaziei de.. romani. Mă rog..de urmaşi ai patricienilor.. italieni .. de care o localnică cu job în turism s-a putut apăra doar cu… masa de recepţie. Ne-am liniştit cand am văzut că au venit cu gânduri paşnice şi.. acvatice. Doar au campat la una dintre cele mai SPActaculoase locaţii balneo şi wellness din ţară.

HAI LA Termall! este invitaţia perfectă pentru cei care vor şi tratament şi distracţie, nu chiar simultan, dar alternativ.  Dacă la Moneasa vin grupuri după grupuri de unguri să înoate, să danseze , să se ionizeze, noi romanii de ce să nu le urmăm exemplul?

AGENŢIA DE patrioTURISM şi-a trimis agenţii în misiune la Râşnov, să dea roată cetăţii. Şi s-au învârtit şi s-au învârtit, până la o pensiune au nimerit. Cu toate camerele către soare şi unde - culmea încrederii ! – de la bar îţi alegi ce vrei să bei, bei şi iar bei, apoi declari pe proprie raspundere într-un catastif cât ai băut, implicit cat trebuie sa plăteşti!

CONCURS TOUR VĂ DĂ PREMIU UN SEJUR PENTRU DOUĂ PERSOANE ÎNTR-O STAŢIUNE SAU LOCAŢIE BALNEO / WELLNESS , LA ALEGERE!

Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii WellNESSIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA, duminică, 17 noiembrie, de la ora 19.00, pe TVR Internaţional şi online pe TVR+.

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, în direct la TVR Internațional, este difuzată o nouă ediție a emisiunii "Investiți în România!".

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, revedem o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, sedentarism ...

 

#tvri