loader
Foto

Analiză postelectorală la "Orizont European"

O nouă ediţie „Orizont European”: la TVR MOLDOVA vineri, 18 noiembrie, la ora 19:00, sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 6:00 şi la TVR Internaţional sâmbătă, la ora 7:00, precum şi online pe TVR+.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cum se schimbă Republica Moldova cu Igor Dodon preşedinte? Ce consecinţe regionale poate avea alegerea lui Igor Dodon preşedinte?

Răspunsurile şi concluziile, în noua ediţie a emisiunii „Orizont European”.

Președintele ales al Republicii Moldova, socialistul prorus Igor Dodon, a declarat în această săptămână că relațiile Republicii Moldova cu Uniunea Europeană nu se vor schimba, că va fi un președinte al tuturor moldovenilor și va păstra relații bune cu toate statele, relatează publika.md.

Președintele țării nu poate să fie prorus sau proeuropean. Președintele țării va fi promoldav. Voi apăra interesele poporului moldovenesc, a mai spus Igor Dodon.

Invitaţii ediţiei din 18 noiembrie a emisiunii „Orizont European”: Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe al României, Anatol Ţăranu, directorul Centrului de Analiză şi Consultanţă Politică „Politicon”, Chişinău, şi Vitalie Călugăreanu, jurnalist, Chişinău.

Ediţia este duplex Bucureşti – Chişinău.

Moderator: Miruna Munteanu

Producător: Aura Iosif

(w882) Miruna Mun

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

13:00 Global

Producător Mădălina Rădulescu Vochin

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri