loader
Foto

Ambasadorul României în Rep. Moldova, la „Interviurile Telejurnalului Moldova”

Excelența Sa - Daniel Ioniță a fost invitatul jurnalistului Vitalie Guțu la„Interviurile Telejurnalului Moldova”, duminică, 4 decembrie, de la ora 18:30, la TVR 3, TVR MOLDOVA și online pe TVR+.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Discuția cu Ambasadorul României în Republica Moldova se axează pe mai multe subiecte actuale. Aflăm ce înseamnă pentru Excelența Sa, Daniel Ioniță, România de ieri și de azi și care sunt proiectele statului vecin în raport cu Republica Moldova pentru anul 2017.

(w882) interviuri

Cum decurge procesul de pregătire pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie și ce mesaj are ambasadorul pentru jurnaliștii de la TVR MOLDOVA cu ocazia celor trei ani de când postul de televiziune a apărut pe piața mediatică de la Chișinău, aflați din această ediție.

Nu pierdeți emisiunea „Interviurile Telejurnalului Moldova”, semnată de jurnalistul Vitalie Guțu, duminică, 4 decembrie, de la ora 18:30, la TVR MOLDOVA, TVR 3 şi online pe TVR+.

(w882) vitalie gu

***

„Interviurile Telejurnalului MOLDOVA” aduc în prim-plan oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă. Jurnalistul Vitalie Guţu îi prezintă pe cei care fac performanţă în Republica Moldova, dar și peste granițele ei. Vorbeşte cu persoane care știu să se implice și vor să facă din țara lor un nume demn de cunoscut.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!


5:30 Istorii de bun gust (R)

Realizator Camelia Moise

Producător Larisa Avram

(Reluare)

6:20 Românii universali

*Florin Lascău

O nouă personalitate pe care Cristian Tabără o propune este primul ne-japonez devenit Shidoin. Il descoperim pe judoka Florin Lascău, un om impresionant pe multe paliere. Faptul că prima dată în istorie japonezii au acordat acest titlu important unui judoka străin-el este un român din Oradea-este o poveste care merită toată atenția. De aceea, Cristi Tabără a ales să îl prezinte pe Florin Lascău, omul care a ales calea blândeții-căci așa se traduce judo-ul. Director de arbitraj al Federaţiei Internaţionale de Judo și profesor la Academia Mondială de Judo,

Florin Lascău este omul a cărui viață se petrece în toată lumea. Spune că însumat stă doar vreo 100 de zile din an acasă cu familia, majoritatea timpului fiind pe drumuri, la competiții și conferințe.

Realizator şi prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri