loader
Foto

Alimentaţia corectă în perioada sărbătorilor

La „Un doctor pentru dumneavoastră”, Dr. Doru Negru, medic primar diabet zaharat, boli de nutriţie şi metabolism, ne-a dat câteva indicaţii despre cum să mâncăm de sărbători.

 

Cristina Timuș

Ediţia emisiunii de miercuri 18 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Sărbătorile de iarnă, mult aşteptate de toată lumea, bat la uşă. Naşterea Domnului este prima dintre acestea, care pentru creştini înseamnă bucurie şi speranţă. În aproape toate familiile se fac pregătiri intense pentru mese îmbelşugate.

Doctorii ne recomandă în fiecare an, fie de Crăciun şi Anul Nou, fie de Învierea Domnului să fim atenţi la ce mâncăm pentru că riscăm să avem probleme cu aparatul digestiv. Pe langă preparatele din carne, nu uitaţi să aveţi pe masă fructe şi legume proaspete, care să stimuleze tranzitul intestinal şi să favorizeze digestia. Atenţie! - trebuie evitate grăsimile animale în exces, prăjelile şi dulciurile cu un nivel caloric ridicat.

Miercuri, 18 decembrie, realizatoarea emisiunii, Cristina Timuş, a vorbit cu Dr. Doru Negru, medic primar Diabet zaharat, boli de nutriţie şi metabolism.

***

„Un doctor pentru dumneavoastră” se difuzează în fiecare săptămână, de luni până joi, la ora 18:00, pe Tvr Internaţional şi online pe TVR+.

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

10:50 Smart Diaspora

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri