loader
Foto

Alegerile locale din Republica Moldova, pe agenda “Orizont European”

Luni, 15 iunie, de la ora 21.00, la TVR Moldova şi marţi, 16 iunie, de la ora 10.00, la TVR Internaţional discutăm despre rezultatele alegerilor de duminică din Republica Moldova.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Alegerile locale din Republica Moldova au avut loc pe fondul demisiei prezentate vineri de către premierul Chiril Gaburici şi în contextul crizei financiare generate de dispariţia unui miliard de dolari din sistemul bancar moldovenesc.

Marea bătălie pentru primăria capitalei se va da  peste două săptămâni. În cel de-al doilea tur de scrutin vor lupta liberalul Dorin Chirtoacă şi socialista Zinaida Greceanîi.

Care va fi configuraţia noii coaliţii de guvernare, după alegeri ?

DUPLEX Bucureşti- Chişinău în transmisiune directă, invitaţii sunt Dan Dungaciu, directorul Institutului de Studii Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române şi Vitalie Ciobanu, publicist şi analist politic, Chişinău.

Moderatorii ediţiei sunt Miruna Munteanu şi Vitalie Guţu.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

4:00 Articolul VII (R)

*Aderarea României la Spaţiului Schengen terestru. Alegerile europarlamentare şi votul în diaspora. Măsuri menite să reducă timpul de soluţionare a dosarelor de cetăţenie.

Invitaţi: Dan Cărbunaru, director-fondator, Calea europeană şi Ciprian-Adrian Florescu, vicepreşedinte, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie

Realizator şi Moderator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Mihaela Iamandei şi Iulia Popescu

(Reluare)

5:00 Antidot la uitare (R)

*Anghel Saligny

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, în direct la TVR Internațional, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Investiți în România!".

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, am revăzut o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, ...

 

#tvri