loader
Foto

Afecţiunile cardiovasculare şi by-pass-ul arterial, marţi la “Un doctor pentru dvs.”

Marţi, 17 iunie, de la ora 18.00, la TVR Internaţional, Cristina Timuş a discutat cu invitata sa despre by-pass şi afecţiunile inimii, într-o nouă ediţie “Un doctor pentru dumneavoastră”.

 

Cristina Timuș

Ediţia emisiunii este disponibilă online pe TVR+

Dr. Gabriela Cozmanciuc, medic primar chirurgie vasculară, explică, în ediţia de marţi, de ce by- pass-ul coronarian este o intervenţie de revascularizare, folosită pentru a îmbunătătţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronare.

Astfel de afecţiuni atunci când arterele care aduc sânge pentru muşchiul cardiac sunt blocate din cauza obstrucţiei cu un material numit placă, ce se formează la interiorul vasului de sânge. Dacă blocajul este sever, pot apărea dureri toracice, dificultăţi de respiraţie şi, în unele cazuri, infarct miocardic.

By-pass-ul coronarian este un tratament pentru aceste afecţiuni şi este una dintre cele mai frecvente operaţii pe cord deschis realizate în lume.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

4:00 Investiţi în România! (R)

* Internaţionalizarea firmelor româneşti

Invitati: Maria Grapini-membru al Parlamentului European, Lucian Rotar-investitor, antreprenor în serie Franţa şi România, Ambasador Repatriot în Franţa, Radu Hanga-preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Cosmin Mălureanu-investitor, antreprenor companie de e-learning, Cristian Tudor-investitor, antreprenor companie agricultură

Moderator Cristina Leorenţ

Grafică Laurenţiu Năstase

Documentarist & Poster Maker Giorgiana Şuşurincă

Jurnalişti tv: Ana Maria Ghiur, Roxana Segneanu şi Răzvan Onesa

Realizator Cristina Leorenţ

Producător Raluca Amzăr

(Reluare)

5:00 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

* Ep. 107-111

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri