loader
Foto

Actualitatea de peste Prut, la “Punctul pe AZi”

Vasile Munteanu vă aşteaptă la "Punctul pe AZi", joi, 23 iunie, de la ora 21:00, la TVR MOLDOVA, şi vineri, 24 iunie, de la ora 9:00, la TVR Internaţional, cu noi dezbateri fierbinţi.

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Ediția este disponibilă online pe TVR+

După o pauză de doi ani, Comisia Comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova și-a reluat activitatea. Reuniunea s-a desfășurat la Chișinău. Despre rezultatul acesteia vom discuta, în această seară, în prima parte a emisiunii "Punctul pe AZi" cu deputatul George Mocanu, copreședintele comisiei din partea Republicii Moldova și  Florin Constantinescu, copreședintele comisiei din partea României.

În a doua parte a emisiunii vom analiza datele studiului „Indexul consumului de televiziune în Republica Moldova”, prezentate la Chișinău de SES Astra România.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

0:00 Drumul lui Leşe

*Invitată Lavinia Şandru

Realizator şi moderator Grigore Leşe​

Jurnalist senior Sandrino Gavriloaia

Producător Sînziana Miloşoiu

1:00 România literară TV

*In memoriam Nicolae Manolescu

Producător Bianca Sărăţeanu

(redifuzare)

 
Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" este difuzată în direct la TVR Internațional, luni, 22 aprilie, de la ora 19:00.

La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, în direct la TVR Internațional, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Investiți în România!".

 

#tvri