loader
Foto

Actualitatea de peste Prut, într-un nou sezon “Orizont European”

Vineri, 5 februarie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, Miruna Munteanu reia discuţiile despre viitorul românilor de peste Prut, într-un nou sezon “Orizont European”.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe agenda ediţiei se regăsesc subiecte de actualitate de peste Prut, printre care situația social-politică din Republica Moldova și modalitățile de remediere a problemelor existente.

În plus, în cadrul ediţiei se mai discută şi despre importanța adoptării de către Parlament a proiectelor de lege necesare impulsionării proceselor de reformă și implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Ediţia este duplex Bucureşti Chişinău şi poate fi urmărită şi la TVR Internaţional, luni, 8 februarie, de la ora 8.00.

Invitaţi: Anatol Ţăranu, directorul Centrului de Analiză şi Consultanţă Politică „Politicon”, Chişinău, Iulian Chifu președintele Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning şi Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României.

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri