loader
Foto

A început un nou sezon “Un doctor pentru dumneavoastră”

Începutul săptămânii a coincis şi cu debutul unui nou sezon al emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră”,  o producţie pe teme de sănătate dedicată românilor din afara graniţelor.

 

Cristina Timuș

Prima ediţie a sezonului, care s-a difuzat pe 14 octombrie pe TVR Internaţional şi live pe TVR+ este disponibilă online aici. Tema de discuţie a fost creşterea imunităţii în sezonul rece.

Marţi se discută despre afecţiunile toamnei şi acupunctura, cu Dr. Teodor Coldea, medic primar de medicină generală, specialist în acupunctură.

Subiectele ediţiei de miercuri sunt dermatocomestica şi folosirea apelor termale, iar invitata Cristinei Timuş este Dr. Ioana Chebac, medic primar dermatolog.

Joi, în cadrul emisiunii, se va discuta despre rolul vitaminei din practica medicală, dar şi despre menopauză, cu Dr. Ileana Marinescu, medic primar endocrinolog.

Realizatoarea Cristina Timuş aşteaptă întrebările şi sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii sau pe adresa de e-mail undoctor@tvr.ro.

13:00 Omul şi timpul (R)

*Declaraţia din 1964

Redactor Diana Ilica

Producător Rafael Udrişte

(Reluare)

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

„Biografii necesare”. Pictorița Florica Prevenda: N-am făcut niciodată ceea ce se aştepta de la mine. Eu mă simt un artist liber. Văd lumea în felul meu

Pictorița Florica Prevenda este invitata artistei vizuale Ileana Ploscaru Panait, la „Biografii necesare”, în 21 aprilie la TVR Cultural și în 1 ...

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

 

#tvri