loader
Foto

„Arena Olimpică”, o nouă emisiune la TVR MOLDOVA

Despre cele mai importante evenimente de la Olimpiada de Iarnă de la PyeongChang - din 9 februarie, de la ora 21.00, prezentată de Dragoş Bocanaciu.

 

Transmisiunile de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud, vor fi însoţite la TVR MOLDOVA, din 9 februarie, de un nou program sportiv. Este vorba de „Arena Olimpică”, transmis în direct, din studioul TVR din Chişinău de luni până sâmbătă, de la ora 21.00. În fiecare seară, jurnalistul Dragoş Bocanaciu şi invitaţii săi, nume de marcă din sportul românesc, vor discuta cele mai importante evenimente de la PyeongChang şi vor analiza evoluţiile sportivilor.

Vineri, 9 februarie, de la ora 21.00, în prima ediţie a emisiunii „Arena Olimpică” facem deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă şi prezentăm sportivii români. Discuţiile vor fi însoţite de reportaje despre istoricul participării acestora la Jocurile Olimpice şi de imagini în exclusivitate din Coreea de Sud.

Dragoş Bocanaciu, jurnalist sportiv cu o experienţă de peste 22 de ani, declară că a fost implicat într-un fel sau altul în reflectarea tuturor Jocurilor Olimpice (de vară sau de iarnă) desfăşurate în acest interval. Olimpiada de la PyeongChang este un eveniment aşteptat cu nerăbdare de Dragoş, care s-a mutat de la Bucureşti la Chişinău pentru programul „Arena Olimpică”, un proiect la care ţine foarte mult.

„Este extraordinar că Televiziunea Română transmite aceste Jocuri Olimpice în Republica Moldova în comentariul jurnaliştilor TVR, care sunt adevăraţi profesionişti. Sunt convins că împreună cu colegii mei, vom reuşi să explicăm sporturile de iarnă cât mai bine, astfel încât ele să fie apreciate de publicul larg la adevărata lor valoare”.

Societatea Română de Televiziune este official broadcaster pentru teritoriul Republicii Moldova al Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, cel mai important eveniment sportiv al lumii din această iarnă. Pentru prima dată, TVR aduce această competiţie internaţională în casele românilor de peste Prut, prin intermediul TVR MOLDOVA, postul Televiziunii Române dedicat cetăţenilor din Republica Moldova.

 

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(redifuzare)

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri